Prfoto-Marcel-400x600px

Marcel Hulskotte

Uitvaartbegeleider

Mijn naam is Marcel Hulskotte, ik ben geboren in 1963 en woon samen met mijn vrouw Rosita in het mooie dorp Vasse. Samen hebben wij twee dochters, Eline & Loes. Loes zullen jullie zo nu en dan tegenkomen, zij is assistent uitvaartbegeleider bij Hulskotte Uitvaartzorg.

Vele jaren ben ik zelfstandig ondernemer geweest, ik heb dit altijd met veel plezier en passie gedaan, maar de wegen in het leven lopen soms toch anders dan je denkt… In 2017 ben ik in de uitvaartwereld terecht gekomen, ik heb hier veel inspiratie en ervaring in opgedaan.
Als vrijwilliger in de kerk van Vasse heb ik de laatste 15 jaar veel voldoening gekregen als voorganger/spreker bij afscheidsbijeenkomsten en alle voorbereidingen die daar bij horen. Het vak van uitvaartbegeleider had al enkele jaren mijn aandacht. Nadat ik een tijdje bij Overledenzorg Nederland heb mogen werken, raakte ik werkelijk overtuigd dat dit mijn pad moest zijn.​ Vaak zult u met mij te maken hebben, maar mijn dochter Loes, zal mij zo nu en dan assisteren.

Prfoto-Loes-400x600px

Loes Hulskotte

Assistent uitvaartbegeleider

Mijn naam is Loes Hulskotte, ik ben geboren in 1995. Ik ben woonachtig in Borne, samen met mijn vriend Matthijs & onze prachtige zoon Wes. Ik ben assistent uitvaartbegeleider bij Hulskotte Uitvaartzorg en zal mijn vader in de avonduren/weekenden assisteren.
Door de week ben werkzaam in de kinderopvang, heel wat anders dan het werken in de uitvaartwereld, maar beide doe ik met veel passie en juist de afwisseling is op dit moment voor mij erg waardevol.

Toen mijn opa in 2012 overleed, trok de dood mijn aandacht. Hoe mooi kan het zijn om families te mogen begeleiden bij het overlijden van hun dierbare….
Toen mijn vader in 2020 de opleiding deed tot uitvaartbegeleider, was ik trots maar ook een klein beetje jaloers. Ik vroeg mezelf af, ”hoe mooi zou het zijn om dit samen vorm te kunnen geven?’ De laatste reis organiseren samen met de nabestaanden, een luisterend oor hebben, ruimte geven voor keuzes en samen het afscheid vorm geven naar wens van de familie, dat is wat ik belangrijk vindt.

Ik heb de stap in januari 2022 gemaakt, ik ben de opleiding gaan volgen bij Gaandeweg in Twello, inmiddels heb ik deze succesvol afgerond en al heel wat ervaring opgedaan.